Nordsjælland
Til –og ombygning
Før 115m² efter 138m², +60m² kælder

Originalt længehus opført som statslånshus 1950.
Med kun et enkelt vindue til haven manglede huset i den grad lys og kontakt til de grønne omgivelser.
Eksisterende udestue blev fjernet. Tilbygningen blev bygget op som en reel forlængelse af huset i både stue –og 1.salsplan.
Derved blev plads til nyt køkken og soveværelse på 1.sal.
Udover dette havde husets alder sat sit præg, både tag, gulve og alle tekniske installationer samt kælder stod for gennemgribende renovering.

Jeg valgte at ”skære huset ind til benet”, således at skunke og gangarealer samt lofter på 1.salen blev sløjfet, for derved at frembringe større og bedre rumlig sammenhæng. Dermed blev huset meget mere luftigt, med kig og retninger på kryds og tværs – og ikke 2 rum opleves ens.
Ved at forlænge gulvene i stueplanet ud på forskellige terrassedæk, fremkommer udearealer som opleves som en forstørrelse af rummet de tilhører bagved.

Date
2. april 2012
Clients
Scroll Up