Dette hus oprindeligt fra 1951, beliggende i et populært kvarter i en forstad til København, tegnet af en lokal ingeniør. Bygherre havde igennem flere år ønsket forandring. En meget aktiv stor familie, i et meget slidt og alt for lille hus, til 2 voksne og 4 børn.
Projektet startede som en gennemgribende renovering, med ønsket om en tilbygning, som samtidig ville skabe mere plads på 1.salen hvor alle 4 børn skulle bo. Løsningen blev en tilbygning som en forlængelse af gavlen, med et multirum under taget i midten og med 2 børneværelser på hver side.

Stort set alle bygningsdele krævede én eller anden form for renovering, og kælderens nuværende garage skulle inddrages som disponibelt ekstra rum med stort vinduesparti. Der opstod tidligt i forløbet et ekstra krav, om en ekstra tilbygning 2, ved ankomstsiden. Derved fik projektet en længere fødsel før det var økonomisk muligt at bygge. Flot at projektet kom i mål, og flot at det betydningsfulde gamle bøgetræ fik lov til fortsat at skabe værdi i det gamle villa kvarter.

Date
24. februar 2017
Scroll Up