Oprindelig 1½ plans hus på 115m² fra 1961 i gule sten og eternit skiffer, beliggende på en flad hjørnegrund. Bygherre ønskede tilbygning mod vestvendt have, indeholdende forældresektion med bad og opholdsrum.

Tilbygningen er i princippet en stor kvist på 50,5m², som danner en skæv vinkel til eksisterende hus. Denne løsning tilgodeser at haven åbner sig op, og falder naturligt helt ind til både huset og opholdsrummene, samtidig med både havekontakt og rummelig sammenhæng fra 1. salen.

Eksisterende indelukket trappe kom med projektet til at fremstå i en åben kerne med kontakt til 1.salen, køkken, entré og opholdsrum. I stueplanet kan man derfor bevæge sig frit omkring trappekernen som fungerer som rumdeler.
Det store terrassedæk svæver som et plateau i den udvendige vinkel, mellem bygningerne.

Ved ombygningen blev desuden opført børnebadeværelse, hems, lagt nye gulve, renoveret bryggers og entré samt efterisoleret.
Villaen fremstår i dag helt moderne og på 165m².

Med tiden vil bøgehækken lukke indkigget og danne privathed, til dette spændende projekt, hvor bygherren ville mere end de fleste…..

Date
1. januar 2012
Scroll Up