Huset var oprindeligt tegnet af arkitekt Sikker Hansen i 1989. Familien der en årrække havde boet og arbejdet i Australien, var nu vendt hjem til Danmark igen. Opgaven var at vende funktionerne og indretningen i huset, således stuen rykkede om på siden mod skoven, og derved udnyttede den direkte visuelle kontakt til den.
Børneværelserne skulle samtidig samles på ankomstsiden, og der skulle også i deres afsnit laves ophold, bryggers og trapperum.

Huset fremstod med meget mørke rum pga. mange små vinduer i facaderne.
Orienteringen på grunden, omgivelserne og en skøn bygherre gjorde det muligt at ændre på dette.
Projektet er tænkt indefra og ud. Derved er skabt kontakt til skoven og masser af kig på tværs, opad og nedad, indenfor og udenfor. Især fra den nye 1.sal i tilbygningen.

Date
12. december 2013
Clients
Scroll Up